Сайтът на доктор Станов с уникална услуга – Цени зъболекар в София

calculation.jpg

Колко пъти сте търсили за цени на зъболекар в София? Това е нещо, от което пациентите се интересуват, за да могат да планират бюджета си по-добре. Доктор Станов осъзнава важността на тази информация за пациента, затова разработи първия по рода си в България – калкулатор на цени зъболекар в София. Чрез него бързо и удобно можете да проверите цената на най-разпространените зъболекарски услуги.

Софтуерът е обособен в три раздела: „Основни стоматологични дейности“ изчислява цена на фотополимерна пломба и металокерамична коронка. „Орална хирургия“ дава информация за цената на зъбен имплант или екстракция (вадене) на зъб. Последният раздел „Естетична стоматология“ изчислява цените на професионално избелване на зъби и почистване на зъбен камък.

Калкулаторът разполага с възможност за изчисление на крайна цена според броя на зъбите. Например – имате нужда от 5 металокерамични коронки. Плъзнете слайдера до 5 и в долната част на страницата ще се визуализира цената на 5 броя металокерамични коронки.

Доктор Станов коментира, че по този начин се дава повече прозрачност относно цените на зъболечение в София. Той добави, че така пациентите предварително могат да се ориентират какво трябва да платят за тяхното лечение.

Калкулатора за цени зъболекар в София, можете да откриете ТУК.


Коментирай

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *


Намерете доктор Станов

Информация за контакт

Стоматологични услуги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.


СПЕШЕН ЗЪБОЛЕКАР

Позвънете 24/7
089 78 505 48ПЛАНОВИ ПОСЕЩЕНИЯ

Позвънете
089 78 505 48Последвай ни

Във Facebook

На нашата страница ще откриеш актуални новини и полезна информация.Доктор Станов – Зъболекар в София. Стоматологичен кабинет Манастирски ливади.